Når hverdagen knap nok hænger sammen

At finde ro og frihed i en travlt hverdag, kræver ikke nødvendigvis store livsændringer

Imens bunken af ulæste e-mails stødt stiger, og chefen lægger endnu en opgave på dit bord, drømmer du om at slippe væk og få mere tid til dig, og det der giver dig glæde. Jo mere pressede vi føler os, jo mere er vores amygdala aktiveret og jo sværere vil det være for os at finde glæde samt konstruktive muligheder for en bedre hverdag. Dit liv handler i højere grad om overlevelse end om at leve livet.

Det kræver IKKE nødvendigvis en livstransformation eller jobskifte, for at komme ud af hamsterhjulet og finde mere glæde i hverdagen. Du tænker måske, at du kun kan slippe ud af hamsterhjulet ved at tage orlov, skifte branche eller vinde i lotto og tage på jordomrejse, og det kan helt sikkert også være skønt, men det er ikke en nødvendighed.

Jeg kan ikke fjerne din travlhed, men jeg kan hjælpe dig med at være i stand til, at være i det travle på en måde, så du samtidig kan føle dig lykkelig. Det kræver selvindsigt og refleksion at indse, at der ikke er grund til at have så travlt, fordi det du jagter er noget du ofte allerede har.