Mia Arent kvadrat zoom

Mia Arent Personlig coach

Min helt store passion er, at hjælpe mine klienter ud af mellemtilfredsheden og hen imod et liv med mere overskud og glæde.

1:1 Coaching

Vi er alle forskellige, ingen af os har de samme behov og derfor er det vigtigt for mig, at kunne skræddersy et forløb til dig, som bedst muligt kan hjælpe dig derhen, hvor du ønsker. Er du nysgerrig på, hvad coaching kan, hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde, så kan første skridt være en gratis afklarende samtale på telefon eller Teams. Det kræver kun din tid, og jeg vil elske at høre mere om, hvad der rører sig i dit liv lige nu.

Mia Arent kigger til siden
Mia Arent væg

Hvad er coaching

Vi har alle uopfyldte mål, drømme eller ønsker, som vi leder efter mod til, tro på eller styrke til at realisere. Vi kan have brug for hjælp og nye perspektiver for at komme i mål. I en coachingsession med mig, vil du få klarhed over forhindringerne, hjælp til at overvinde frygten og mod til at sætte dig op imod janteloven og undgå selvsaboterende adfærd. De fleste af os, er ikke klar over, hvor meget vi rent faktisk er i stand til, at tage vores skæbne i egne hænder.

Coaching er en ligeværdig og motiverende samtaleform, der tager udgangspunkt i, at de bedste svar og løsninger skabes i os selv. Vi har hver især har vores egen unikke måde at se og forstå verden på, og derfor kan ingen andre sætte sig ind i eller svare på, hvad der er rigtigt og forkert for dig. Jeg vil som coach stille spørgsmål, der gør det muligt for dig at reflektere, fokusere og forstå. Du vil blive i stand til at bryde forhindringer, lytte til din egen indre stemme, forstå dine værdier og skabe nye og bedre historier om dig selv og dine udfordringer.

Coaching er hverken mentoring eller terapi, men derimod et reflektionsværktøj, som udfordrer tanker, holdninger, overbevisninger, idealer og værdier.

Parcoaching

Parcoaching er for jer eller dig, der oplever:

  • skænderier, gentagende konflikter og utydelig kommunikation
  • manglende intimitet og lyst
  • en følelse af at stå alene med det hele
  • ikke at føle dig tilstrækkelig set, hørt, værdsat og elsket mere
  • at hverdagslogistikken kvæler jeres kærlighed
  • utroskab

Som certificeret parcoach, kan jeg hjælpe jer med disse udfordringer gennem coachende samtale, øvelser, værktøjer, forståelse samt støtte og vejledning. Hvis I engang har følt kærlighed og tiltrækning, så kan den findes frem igen. Vid, at ingen af jer er forkerte, men jeres mønstre og handlinger kan være forkerte. Ofte agerer vi uhensigtsmæssigt, når vores behov ikke bliver dækket, og vi har svært ved at give udtryk for det på en god måde.

Det er ikke en falliterklæring at opsøge en parcoach, men derimod en kærlig handling for dig og dit parforhold. Hvis din partner ikke er med på ideen om parcoaching, så tilbyder jeg også enesessioner, hvor du har mulighed for, at arbejde på forholdet fra din egen banehalvdel.

Mia Arent coacher