Mia Arent kvadrat zoom

Mia ArentPersonlig coach

Min helt store passion er, at hjælpe mine klienter ud af mellemtilfredsheden og hen imod et liv med mere overskud og glæde.

Ud af mellemtilfredsheden

”Ud af mellemtilfredsheden” er et coachingforløb på fire sessioner til dig, der ønsker at gå fra et liv i mellemtilfredshed til et liv med mere energi, overskud og glæde, hvor du lever efter dine værdier og står stærkt i dig selv.

Forløbet henvender sig til dig der:

 • Føler dig fanget i mellemtilfredshed med livet
 • Er træt eller udbrændt
 • Føler at hverdagen er ren overlevelse
 • Ikke føler at du slår til
 • Har svært ved at sige fra og mærke egne behov
 • Ikke kender egne værdier eller ikke er i stand til at stå fast på dem
 • Har en tro på, at der må være mere til livet end det du oplever lige nu

Forløbet består af en 360° indsigt, værdiafklaring samt en plan for hvordan du skaber momentum og lever dine nye værdier. Efter endt forløb vil du:

 • Opleve at det er lettere at træffe vigtige beslutninger i dit liv
 • Være bedre til at navigere i dit liv, udtrykke egne behov og sige fra på en hensigtsmæssig måde uden dårlig samvittighed
 • Mindske frustrationer, bekymringer og irritation i hverdagen
 • Finde mod til at gå efter det, der giver dig energi og glæde i hverdagen
 • Føle at du er god nok, som du er

Forløbet

Du får fire personlige coachingsessioner af 75 minutters varighed over ca. fire uger, afhængig af, hvad der passer dig. Vi aftaler tidspunkt for sessionerne fra gang til gang og foregår typisk online over Teams. Forløbet koster 3.500 kr.

Mia arent med kop
1

Indsigt i dine livsområder –
udfordringer og ressourcer

2

Bevidstheden om
nuværende værdier

3

Dine skridt ud af
mellemtilfredsheden
hen mod glæde og overskud

4

Momentum,
fastholdelse og
motivation

 1. Dine livsområder: I første session dykker vi ned i dine livsområder for at se, hvilke områder i dit liv der er velfungerende og hvilke områder du oplever udfordrende. Du får overblik over hvilke vigtige områder, der er i spil i dit liv lige nu, og hvor det vil give mest værdi at gøre en indsats. Det er oftest en stor lettelse at få indsigt i, hvor arbejdet med at komme ud af mellemtilfredsheden skal starte.
 2. Nuværende værdier: I denne session vil du lære dig selv bedre at kende. Du vil få en forståelse for hvilke værdier, der indtil nu har været styrende i dit liv, hvorfor du har taget de valg du har og hvad der har været vigtigt for dig. Vi ser ind i, hvad det har givet dig at leve efter de værdier, samt hvilke ulemper og konsekvenser, det har haft for dig i dit liv.
 3. Dine skridt ud af mellemtilfredsheden: I forrige session fik du kastet lys på de mønstre, der har været styrende for dig i dit liv indtil nu. Du har fået indblik i hvilke værdier der gavner dig og hvilke der har negative konsekvenser. Vi arbejder på det du gerne vil hen imod – måske har du identificeret værdier du gerne vil af med og helt nye du gerne vil tilføje. Jeg hjælper dig med at identificere de grundlæggende behov og ønsker du har i dit liv, så du kan være tro mod dig selv og skabe mere overskud og glæde i hverdagen.
 4. Lev dine værdier: Med udgangspunkt i dine nye værdier, arbejder vi med, hvad der skal til for at du får opfyldt dine nye værdier og behov. Du skal kunne føle dine værdier hver dag, det skal være nemt og inden for din kontrol at få værdierne til at leve. Vi arbejder med at få integreret det nye i din hverdag og give slip på det gamle.

Værdiafklaring

Værdiafklaring er en del af forløbet ”ud af mellemtilfredsheden”, men kan også indgå i enkeltesessioner, afhængig af, hvad der passer dig.

Hvorfor er værdiafklaring vigtig

Vi er generelt rigtig gode til at tilpasse os og det forventes af os, at vi skal kunne køre karriereræs og samtidig have et velfungerende familieliv. Desværre har vores tilpasningsevne en høj pris. Vi glemmer os selv og vores egne personline værdier. Når vi kommer ud af kurs, brænder sammen, får stress eller opdager, at vi generelt bare er mellemtilfredse i vores eget liv, så har vi brug for at få skabt retning og klarhed. En metode til at genfinde kursen er, at identificere egne personlige værdier, prioritere dem og finde den rette måde at bringe dem i spil. Værdierne er ikke statiske, de udvikler sig i takt med det sted, vi befinder os i livet.

Mange af os arbejder alt for meget og i jobs vi ikke trives i, blot for at opnå en vis status og være i stand til at bo et bestemt sted, have den rigtige bil, tage på lækre rejser og købe mærkevarer til os selv og børnene. Alt dette kan være fint nok – hvis det er et bevidst valg. Ofte handler det om, at vi bare gør som alle andre eller at vi måske slet ikke har taget stilling til og mærket efter, hvad vi rent faktisk har lyst til. Det første skridt mod et liv i balance, er erkendelsen af, at vi selv alene har ansvaret for vores liv, og at vi altid har et valg.

Mange af os lever det, jeg kalder ”når engang-liv”. Det vil sige, at vi ryger i følgende fælder:

 • Når børnene engang bliver større, så…
 • Når jeg engang tjener flere penge, så…
 • Når jeg engang bliver dygtig nok, så…

Men faktum er, at livet sker lige nu og her, og er alt for kort til at vente på ”når engang”.

Når du er i forbindelse med dine inderste værdier og ved, hvad der er vigtigt for dig, så har du et fantastisk navigationsværktøj til at sortere og prioritere mellem de mange muligheder og valg du møder i dit liv. Når du tager valg, der er i overensstemmelse med dine værdier, lever du et liv i integritet og med øget selvværd. Det er en vidunderlig følelse at kunne stole på egen dømmekraft og ikke have behov for andres accept. Når du lever i overensstemmelse med dine værdier, virker du samtidig ægte og får lettere ved at opbygge gode relationer.

Modtag min gratis guide til at komme ud af mellemtilfredsheden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev ved at udfylde dit navn og din email og modtag efterfølgende min guide med de første steps til at komme ud af mellemtilfredsheden med livet.