Møder din drøm modstand?

Hvad du kan gøre, når dine relationer er kritiske overfor dine drømme

Måske har du en drøm, som dine nærmeste ikke forstår og stiller sig kritiske over for. Dine relationer har deres egne forestillinger om, hvad der er det rigtige, og hvad der kan lade sig gøre. Vid at deres overbevisninger er formet ud fra deres erfaringer gennem livet, og at de kan være anderledes end dine egne.

 

Et hvert perspektiv er begrænset og subjektivt, da vores overbevisninger afhænger af, hvilke ”data” vi har opsamlet. Dine relationer vil være tilbøjelige til at frygte det, de ikke forstår.  Eftersom de vil dig det bedste, kan de komme til at forsøge at tale dig fra at gøre noget ved dine drømme.

 

Du kan ikke tvinge andre til at tage dine overbevisninger til sig, men du kan forsøge at forstå, hvad der ligger til grund for deres bekymringer. For at få støtte fra dine nærmeste relationer må du opbygge tillid:

 

– Vær åben omkring din proces, fortæl hvordan du har det og hvad du drømmer om.

– Minimer deres frygt ved at fortælle dem, at du har overvejet hvad du vil gøre hvis din drøm slår fejl. Din tro og beslutsomhed vil langsomt opbygge forandringer i deres overbevisninger. En dag vil de få øjnene op for, hvor fantastisk og modig du er, og hvor fedt det må være, at være dig!