Fokus på præstation skaber integritetskrise

Vi kommer væk fra os selv, i jagten på anerkendelse

Flere af mine klienter kommer til mig, når de befinder sig et sted i livet, hvor de i høj grad er drevet af andre menneskers anerkendelse. De føler, at de skal GØRE noget, for at være noget. De føler, at deres værdi afhænger af de resultater, de skaber og den anerkendelse, der følger med.

 

På dette sted i livet mærker de stress og mellemtilfredshed, fordi de føler, at de er kommet længere og længere væk fra sig selv. De føler dagligt, at de skal gå på kompromis med sig selv, de overforbruger stimulanser, rækker ubevidst ud efter konflikter og mistrives.

 

Jeg ser det som et smukt sted at være i livet, lige der hvor vi opdager, at vi har mulighed for at bevæge os fra ydrestyret behov for anerkendelse til indre refleksion.

 

Jeg ved også, at forandring er forbundet med frygt. Jeg støtter mine klienter i, ikke at være bange for deres indre refleksioner ift. hvad de vil i deres liv, om de har det rette job, partner eller omgangskreds.

 

Mærker du også et kald efter noget nyt eller andet. Tænker du over, hvad dine værdier er, hvad der er vigtigst for dig og hvad formålet med dit liv er?

 

Her er et par skridt, der kan hjælpe dig til at flytte dig:

  • Accepter at kriser kan bringe potentiel forandring
  • Lær at være alene og reflekter over dit liv
  • Prøv nye ting, der får dig til at tænke anderledes
  • Koncentrer dig om nuet

 

Genkender du ovenstående? Du kan booke en gratis afklaringssamtale, for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig: Book her