Den fortravlede hverdag

Hvordan du kan ændre dit syn på hverdagen og komme ud af hamsterhjulet

Lever du i en hverdag der er så fortravlet, at du kun føler, at du kan slappe af og finde tid til at gøre det, der gør dig glad i ferierne? Knokler du i hverdagen for at få enderne til at hænge sammen og dagdrømmer dig frem til weekenden? Med coaching kan du ændre dit hverdagssyn, så det ikke bare handler om overlevelse og at krydse ting af på to do-listen.

Du kan træde ud af det såkaldte hamsterhjul, og træne din hjerne til at fokusere mere på, hvad du gerne vil med dit liv, samt taknemmelighed for det du har og den du er. Når du styrer efter det du vil med dit liv og dine værdier, vil du også behandle dig selv med mere omsorg og kærlighed, hvilket vil øge din taknemmelighed for at være dig. Du vil lære at skrue ned for dine forventninger til dig selv og begrænse bekymringer.

Hvis du synes det lyder spændende, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev og modtage den gratis guide til at komme ud af mellemtilfredsheden eller læse mere om mit forløb “Ud af mellemtilfredsheden” her på hjemmesiden.