Hvad ønsker du at dit liv skal indeholde?

Måske er det ikke det samme som dine venner...

Systemet og samfundet belønner os, hvis vi opfører os på en bestemt måde. Vi ønsker at passe ind og søger automatisk derhen, hvor systemet ønsker os. Vi mangler erkendelse af, hvem vi selv er og hvad vi gerne vil med vores liv og lader os derfor blindt styre at, hvad vi tror alle andre også begærer.

Ved du, hvad du begærer og ønsker i dit liv? Måske er det ikke det samme som din ven/veninde, der er chef og arbejder meget, men har købt en fin villa og har tre børn.

Jeg synes det er ret interessant, at der findes normer i samfundet som rigtig mange ikke bryder sig om, men som vi accepterer, fordi vi er overbeviste om, at alle andre er ok med de normer. Vi ender ofte med at retfærdiggøre, at vi ikke gør det vi selv synes der er rigtig, fordi alle andre gør lignende og bare fortsætter.

Hvad enten det drejer sig om antallet af arbejdstimer, størrelsen på boligen, rejserne eller hvorvidt du skal få børn, så ønsker jeg for dig, at du finder modet til at stoppe op og mærke, hvad du ønsker dit liv skal indeholde. 🤎