Hvad nu hvis…

Når frygten holder dig tilbage

Jeg har alt for ofte haft drømme og ønsker om noget, der skulle ændres i mit liv, men er blevet holdt tilbage af mine “hvad nu hvis…”-tanker.

Når vores tanker er frygtstyret, er angsten for at give slip større end vores positive  forventning til det nye.

Hver dag i et halvt år sagde jeg til min mand: “Jeg ville ønske, at jeg bare kunne sige op” og hver dag svarede han: “Bare gør det!” Det er ikke alle, der er så heldige at have sådan en mand ved sin side, til at berolige frygttankerne og opmuntre til handling.

Når vi går og drømmer om, at noget skal være anderledes, men sidder fast i vores egen frygt, bliver vi ulykkelige og mellemtilfredsheden i vores eget liv. Vi får svært ved at være taknemmelige over det vi har og vores nuværende liv.

En ting der er værd at huske på, næste gang du drømmer om, at leve på en anden måde end du gør, er at “hvad nu hvis”-tankegangen er din største forhindring for at leve det liv du drømmer om!

Spørg dig selv: “Hvad nu, hvis det gik godt?”. Flyt dit fokus væk, fra alt det der kan gå galt, til alt det, der kan gå godt. Det er de færreste af vores bekymringer der rent faktisk bliver en realitet.