Ej, hvor er det irriterende når du…

Hvad er dine egne udækkede behov?

Kender du det, at din partner ind imellem gør noget der irriterer dig helt vildt? Ofte farer vi i kødet på den anden og starter en diskussion, men prøv engang at ”gå hjem til dig selv”. Prøv at være den, der tager ansvaret og spørg dig selv: Hvad gør det ved mig, hvorfor reagerer jeg som jeg gør?

Ret ofte drejer det sig om vores egne udækkede behov. Det kan enten være på omsorg, forståelse, anerkendes eller at vi har svært ved at sætte en grænse.

Vrede eller irritation dækker over, at vi længes efter omsorg og så hjælper det jo som oftest ikke på situationen, at vi råber ad den anden part.

Alene det at få opmærksomhed på det underliggende problem gør, at vi er halvdelen af vejen, også selvom vi ikke får opfyldt vores egentlige behov. Når vi bliver bevidste om hvad der rører sig på vores egen banehalvdel, kan vi bedre kommunikere, hvad der sker i os. Når du formår at ændre din reaktionen og blive på egen banehalvdel, så vil relationen med tiden ændre sig positivt.

Jeg er startet på masterspecialet som par- og relationscoach! Alle mennesker indgår i relationer og nogle er lette, mens andre er svære. Jeg glæder mig til at stå stærkt i også at kunne hjælpe mine klienter med deres relationer.