Mia Arent kvadrat zoom

Mia ArentPersonlig coach

Min helt store passion er, at hjælpe mine klienter ud af mellemtilfredsheden hen imod et liv med mere overskud og glæde.

 • Workshop om trivsel i teamet via mindset

  Trænger dit team til en lille pause i den travle hverdag? Vil I samtidig gerne lære mere om, hvordan jeres mindset påvirker både jer selv og teamets trivsel? Så er det nu, I skal slå til!

  Vi tilbyder en unik tre timers workshop med fællesskab, godt humør, ny viden og øvelser om trivsel og mindset. Vi serverer informationen i små bidder, så den er nem at forstå og bruge i jeres hverdag.

  Hvem er vi

  Vi er Mia Arent og Mia Allerup. Med over 10 års erfaring fra kontormiljøet ved vi, hvordan trivsel påvirker både individet og effektiviteten i hele teamet. Vi er certificerede coaches hos Sofia Manning med ekspertise inden for stress, ledelse og relationer.

  Hvad får I

  I får en tre timers workshop med to engagerede coaches, hvor vi taler om, hvordan vores mindset påvirker hinanden i teamet. Vi introducerer nemme metoder, som I kan bruge til at tage ansvar for fællesskabet uden at bruge meget tid i en travl hverdag.

  Hvordan fungerer det

  Når I booker os, starter vi med et planlægningsmøde, hvor vi lærer mere om jer og jeres virksomhed samt eventuelle specifikke udfordringer. Derefter aftaler vi tid, sted og hvordan workshoppen skal forløbe hos jer. Pris: 10.000 ekskl. moms.

  Hvis I vil vide mere om os og den fulde workshop, er I velkomne til at booke en gratis 30 minutters samtale med os her.

  Grib muligheden for at give dit team en velfortjent pause og værdifuld viden, der vil have langvarig effekt på jeres trivsel.

 • Workshop om polaritet i det gode parforhold

  Hvorfor er polaritet vigtigt

  Polaritet mellem de maskuline og feminine energier er vigtig, men overses ofte i det langvarige parforhold. Samfundsudviklingen og kravene både på arbejdsmarkedet og i hjemmet har medvirket til, at kvinder i høj grad er i kontakt med deres maskuline pol.

  Det er fantastisk at have adgang til både de maskuline og feminine energier, men i parforholdet, kan polariteten og tiltrækningen forsvinde, hvis kvinden overudtrykker den maskuline side, mens manden undertrykker sin maskulinitet.

  Hvordan bevares kemien

  For at bevare kemien, tiltrækningen og intimiteten, kan vi kvinder øve os i, at skrue op for vores feminine pol, når vi er sammen med vores mand. Når vi slapper af, undlader at tage kontrollen og bestemme, så vi manden automatisk i højere grad træde ind på den plads og i højere grad være i sin maskulinitet.

  Det kræver, at vi er i stand til at udvise tillid til den maskuline pol samt formår at træde ind i det feminine perspektiv. Workshoppen giver dig viden, refleksion, øvelser samt spørgsmål, der styrker dig i arbejdet med polarisering i dit parforhold, og hvordan du kan gøre det let og konkret i din hverdag.

  Praktisk information

  Workshoppen kan afholdes i dine lokaler, hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Workshoppen tager 1½ time.

  Du kan booke en gratis samtale med mig, for at høre mere om workshoppen

original-7D756D9F-66B5-4F4D-8E1E-46B875DB5C5B

Tilmeld dig en workshop her